Stall Trollgläntan

Harmoni för Dig och Din häst

Version info:

v3.0 - Januari 2018

Korta fakta

Stall Trollgläntan är en hästgård naturskönt belägen ett stenkast från Märsta, Sigtuna och Knivsta.

Inspiration

Inspiration
(av latinets inspiro, inblåsa, väcka liv i), ett stimuli som sätter igång mental verksamhet.

Dimma

Just nu på Trollgläntan har vi en ledig stallplats

Tänk Dig lyxen av att bara behöva fokusera på att sköta om och rida Din häst i ett väl fungerande, ordningsamt, lugnt och harmoniskt stall. Du behöver inte ta några foderpass eller mocka. Inte trängas vare sig i stallet eller på ridbanan, utan istället ha plats och rymd för både Dig och Din älskade häst.

Så har vi det på Stall Trollgläntan! Vi är ett privatstall vid skogens början med de bekvämligheter både Du och Din häst mår bra av. Hästflocken är liten och homogen och vi människor utvecklas tillsammans och sporrar varandra.

Just nu har vi en ledig boxplats för en likasinnad hästägare med ett trevligt sto. Vi som finns här idag är dressyrinriktade och ser gärna att Du delar vårt intresse, men det är naturligtvis inget krav. Vi ser gärna att du är över 18 år och vi undanber oss hundar i stallet.

Är Du intresserad av att inackordera Din häst hos oss finns väldigt mycket information här på hemsidan. Skriv ett mejl med en kort presentation av Dig och Din häst så kan vi därefter talas vid på telefon för att boka en visning av Stall Trollgläntan. Hoppas att vi hörs!

Namnskyltar

Vi tillverkar även handgjorda namnskyltar. Ta en titt här!

site info

© 2018 Stall Trollgläntan